SEXPARTNERE

Aldri forstått meg på han Axel jeg så fra Paradise Hotel som skrøt på TV over å ha hatt over 200 + + + ( ++++) sexpartnere. Bare jeg som syntes det er jævlig næsty? Når du har hatt over 20 sexpartnere, altså da begynner vi å snakke skikkelig turnoff. Driter i om du mener at det er "fortid", det er forsatt turnoff. Og om du har hatt mer enn 20 sexpartnere, da kommer jeg mest sannsynelig ikke til og bli den neste i rekka. Ja jeg skjønner, sex er digg, ja du var full, ja du var kåt. Men for faen, ta og runk isteden da? Skjønner ikke greia med at det å ligge rundt skal være så jævla kult? Er bare kvalmt. Hvis du kommer opp i trynet mitt og skryter av 20 sexpartnere, da skal jeg spandere en klamydia test på deg, selv om du egentlig ikke fortjener det. Tror ikke den fremtidige dama di syntes det er så kult å høre når hun spør deg hvor mange du har ligget med. Når du allerede har ligget så mye rundt, da skal det vel ikke såå mye til for at du plutselig er full på byen en dag og får med deg en fin jente på handicappen. Har veldig vansklig for å tro på at det endrer seg på noen få år. 

 

Kan ærlig innrømme at jeg har spurt folk ofte rett ut "er du en player?" eller, "er du en fuckboy?" For svarer de ja på det, da gidder jeg iallefall ikke å snakke med dem. Orker ikke bruke tiden min på det. Orker ikke bruke tiden min på å bli drit forbanna, uten at det er til noen nytte. 

 

Veldig kort, men det var det. 

Og nei, jeg vil ikke vite hvor mange forskjellige kjønnsorganer du har knulla, selv om jeg har kjent deg i hele 5 minutter, ellers takk. 

Og vær så snill... hvis jeg har hatt sex med deg, så for faen ikke skriv meg opp på en liggeliste du har på veggen hjemme. 

2 kommentarer

elisep

14.11.2017 kl.21:36

Wow utrolig tøft innlegg, det likte jeg utrolig godt, og er så enig med deg i det! :)

denutroligereisen89

14.11.2017 kl.22:06

Amen!

Skriv en ny kommentar

littutenfor

littutenfor

19, Oslo

Jeg er en av dere. Hva mer trenger du å vite? Jeg er ingen god skriver. Ingen rosablogger. Må bare ha ut noe av det som jeg går å tenker på hver eneste dag. Er ikke som sophieelise og trenger masse oppmerksomhet for å føle meg bra. Handler bare om at jeg må få det jeg tenker på ut av hodet mitt. Er ikke like viktig at noen sitter og leser det, eller kommenterer. Jeg må bare få det ut.

Kategorier

Arkiv

hits